Hyppää sisältöön

International House Lahti järjestää urheiluseurapäivän 18.9. Fellmanniassa

Urheiluseurapäivässä lahtelaiset urheiluseurat esittelevät toimintaansa vieraskielisille Lahden seudun asukkaille. Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 18.9. klo 15–17 Kumppanuustalo Fellmannian ala-aulassa.

Urheiluseurapäivä on Lahden seudun maahanmuuttajien ja lahtelaisten urheiluseurojen kohtaamisen paikka. Vieraskielisillä on tilaisuus löytää uusi harrastus tai mahdollisuus toimia vapaaehtoisena seuratyössä. Tilaisuus on maksuton.

Toimintaansa esittelevät muun muassa salibandyseura LASB, jalkapalloseura FC Lahti, karateseura lahden Karate ja Lahden Kalevan miekkailujaosto. Lahtelainen jalkapalloilija Drilon Shala kertoo tarinansa klo 16.00

Kuka järjestää?

Tilaisuuden järjestää International House Lahti. International House Lahti on Lahden kaupungin maahanmuuttotyön palveluorganisaatio, jonka tavoitteena on auttaa kaikkia Lahteen muuttavia kotoutumaan mahdollisimman hyvin ja löytämään itselleen sopivat rakennuspalikat lahtelaiseen elämään juurtumiseksi. Lahdessa on jo 11 000 vieraskielistä asukasta ja määrä kasvaa nopeasti.