Hyppää sisältöön

Lahes täydellinen Pekko Park kokoaa lahtelaiset viikonloppuna torille

Lahden Pelicans tarjoaa kaikille kaupunkilaisille mahdollisuuden osallistua jääkiekon Liigan finaalihumuun. Torille nousevassa Pekko Parkissa on ensi viikonlopun ajan koko perheelle sopivaa ohjelmaa.

Lahden kauppatorista noin puolet vievä Pekko Park avaa ovensa perjantaina 21.4. klo 15. Alueella on pomppulinnoja, hattarakoneita, Pelicansin fanituotemyyntiä sekä iloista karnevaalimeininkiä.

– Tapahtuman ja torialueen rakentaminen ovat täydessä vauhdissa. Kaikki ei ole vielä valmista ja oheisohjelmaankin tulee vielä viikon mittaan täydennyksiä, mutta jo nyt näyttää siltä, että tulossa on varsin hyvät kiekkofestarit, Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen iloitsee.

– Haluamme antaa kaikille kaupunkilaisille mahdollisuuden osallistua finaalipelin tunnelmaan ja kokea kiekkokatsomossa vallitsevaa riemua ja yhteisöllisyyttä. Sosiaalinen vastuumme ulottuu koko kiekkoperheeseen, joten myös lapset ovat lämpimästi tervetulleita torille, Pöyhönen jatkaa.

Myös kaupunginjohtaja Pekka Timonen elää vahvasti mukana lahtelaisessa kiekkohuumassa. 

– Lahti on tunnettu urheilukaupunki ja Pelicans kaupungin keskeinen yhteistyökumppani. Pelicans on maailman ensimmäinen hiilineutraali jääkiekkojoukkue ja tekee upeaa juniorityötä Lahden seudulla. Lahden kaupunki ja kaupunkilaiset ovat täysillä mukana finaalipeleissä, Timonen vakuuttaa.

Poimintoja Pekko Parkin tapahtumista

Torilla on nähtävissä myös Pelicansin himoitsema Kanada-malja, jonka toivotaan jäävän finaalien päätteeksi pysyvästi Lahteen. Esiintymislavalla kansaa laulattavat klo 17.30 alkaen Ideaali ja Jay Who?

Lauantaina 22.4. torilla tapahtuu koko päivän. Ennen finaalipeliä tunnelman nostattamisesta vastaa Nikke Ankara. Pelin jälkeen mikrofoniin tarttuu BRÄDI. Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy. Liigan toista finaaliottelua voi seurata klo 17 alkaen jättiscreeniltä. Janojuomaa ja pientä purtavaa saa ostettua sekä koko perheen tapahtuma-alueelta että K18-anniskeluteltasta. Tapahtuma päättyy klo 22.

Sunnuntaina 23.4. Pekko Park avaa ovensa klo 12 ja toivottaa perheet tervetulleiksi torikahveille, hattaralle ja pomppulinnaan.

Lisätietoja Pelicansin sosiaalisen median kanavissa.

 

Lisätiedot

Lahden Pelicans Oy
Melina Laaksonen, Markkinointipäällikkö, p.+358 44 979 3933
melina.laaksonen@pelicans.fi

Aihealueet