Hyppää sisältöön

Historic Rally aiheuttaa muutoksia Lahden sataman alueen liikenteeseen

Lahti Historic Rally ajetaan jälleen Lahden alueella 22.–24.8. Tapahtuma ja sen järjestelyt vaikuttavat satamassa liikkumiseen ja pysäköintiin. Rallin lähtö, maali ja huollot tapahtuvat sataman alueella.
Valkosininen ralliauto, yleisöä auton taustalla.

Tapahtuman yhteydessä ajetaan Lahti Historic Rallin EM-osakilpailu, Ralli SM-osakilpailu ja Historic Rally Trophyn-osakilpailu. Osallistujia on mukana liki 190 autokuntaa. Rallin lähtö, maali ja huollot tapahtuvat sataman alueella, jossa voi seurata rallin tapahtumia maksutta.

Tapahtuman rakentaminen alkaa keskiviikkona 21.8. Tapahtuma ja sen järjestelyt vaikuttavat satamassa liikkumiseen 22.- 24.8 välisenä aikana.

Suljettavat tieosuudet

  • Satamakatu torstaina 22.8. klo 10 – lauantai 24.8. klo 23:00 saakka
  • Ankkurikatu, Sibeliustalon ja Piippupolun väliseltä osuudelta
    perjantai 23.8.klo 6.30 – lauantai 24.8. klo 23 saakka
  • Vesijärvenkatu hiekkakentän viereiseltä osuudelta Ankkurikadulle
    perjantai 23.8. klo 6.30 – lauantai 24.8. klo 23 saakka

Teivaan sataman alueella liikennettä ohjataan torstain 22.8 klo 9 – lauantain 24.8. klo 23 välisenä aikana. Liikenteessä saattaa olla tilapäisiä ruuhkia.

Liikenteen ohjaajat opastavat julkista liikennettä, huoltoajoja ja pihoihin ajoa tapahtuman ajan.

Kevyenliikenteen ohjaus

Sataman alueella kevyttä liikennettä ohjaavat liikenteenohjaajat, aidat ja siimat. Osa kevyen liikenteen väylistä ei ole käytössä tapahtuman aikana. Turvallisuussyistä tapahtuma-alueella rajoitetaan sähköpotkulautojen käyttöä.

Pysäköinti satama-alueella

Satama-alueella kävijöille suositellaan pysäköintipaikoiksi pysäköintitalo Kartanoa, Kartanon ja Pikku-Veskun ympäristöä, sekä Kisapuiston alueita.
Sataman yleiset pysäköintialueet mukaan lukien Sibeliustaloa vastapäätä oleva hiekkakenttä ovat varattu tapahtuman käyttöön ja suljetaan muulta liikenteeltä. Myös Teivaan sataman pysäköintialueita on varattu tapahtuman käyttöön.

Lisätietoja tapahtuman verkkosivuilta

Aihealueet