Hyppää sisältöön

Lempi-palveluliikenteen tilaaminen uudistuu

Lahden Aluetaksi aloittaa Lempi-palveluliikenteen kyytitilausten vastaanottamisen, reitittämisen ja välittämisen kuljettajille.

Lahden seudun liikenteen talviliikennöintikauden alusta eli 7.8.2024 lähtien tehtävät matkat tilataan numerosta 033 390 0220. Tilausnumero avautuu 1.8.2024. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 717.

Kesän liikennöintikaudella tehtävät matkat tilataan vanhoista Lehtimäki Liikenteen linjakohtaisista tilausnumeroista. Kesäliikennöintikauden viimeinen päivä on 6.8.2024.

Lempi kulkee myös Pyhättömään, Jokimaalle ja Viuhaan

Talven 7.8.2024 starttaava aikataulukausi tuo muutoksia Lempin reitteihin ja aikatauluihin. Aikatauluja on laajennettu nykyisestä kolmesta päivittäisestä vuorosta neljään jokaisella Lempi-linjalla.

Lempi 1 -reittiä on laajennettu Jokimaalle Tuomenojan ja Oksasen alueelle. Lempi 2 -reittiin on liitetty myös Viuha ja Pyhättömän alue.

Lempi-sovellus ja nettitilaus tulossa syksyllä

Tulevaisuudessa matkustajat voivat tilata kyydin myös matkapuhelimeen tai tablettiin sovelluskaupasta ladattavalla mobiilisovelluksella tai verkkoselaimessa toimivalla tilauspalvelulla.

Ilmainen sovellus ja verkkotilauspalvelu otetaan käyttöön syksyn aikana. Sähköisten palvelukanavien kautta tilauksen voi tehdä mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Sähköisten palveluiden käyttöönotosta tiedotetaan erikseen.

Katso uudet kartat, aikataulut ja lue lisää Lempi-palveluliikenteestä (lsl.fi)