Hyppää sisältöön

LSL 10 vuot­ta: Iri­nan ja Alek­san­te­ri Ha­ka­nie­men il­mais­kei­kat La­hen La­val­la perjantaina 9. elokuuta

Lahden seudun liikenteen 10. syntymäpäiviä juhlitaan perjantaina 9. elokuuta Lahden kauppatorilla. LSL 10 vuotta -tapahtumassa esiintyvät Irina bändeineen ja Aleksanteri Hakaniemi.

Lahden seudun liikenteen 10-vuotiskiertue kaartaa perjantaina 9.8.2024 Lahden kauppatorille. Tervetuloa tutustumaan sähköbussiin ja kysymään neuvoa joukkoliikenneasioissa.

Tapahtumassa juhlitaan Irinan ja Aleksanteri Hakaniemen ikärajattomien ilmaiskeikkojen tahtiin! Aleksanteri Hakaniemi nousee Lahen Lavalle klo 14 ja Irina bändeineen klo 16. Sähköbussi ja joukkoliikenneneuvonta ovat paikalla torilla klo 12–18. Sähköbussilta 300 ensimmäiselle kävijälle juhlavuoden kahvipussi. Lapsille ilmapalloja suoraan ilmapallotaikurilta.

Lahden keikat ovat ilmaisia ja ikärajattomia. Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia. Lahden tapahtumalla ja keikoilla on säävaraus.

Lahden seudun liikenne 10 vuotta

Ensimmäiset LSL-bussit ilmestyivät Lahden ja ympäryskuntien katukuvaan, kun kilpailutuksen kautta valitut liikennöitsijät aloittivat liikennöinnin 1.7.2014.

Samaan aikaan Lahdessa ja monella muulla kaupunkiseudulla ympäri Suomea ryhdyttiin valmistelemaan uuden yhtenäisen lippu- ja maksujärjestelmän käyttöönottoa. Ensimmäiset Waltti-matkakorteilla tehdyt matkat leimattiin vuonna 2016.

Kymmeneen vuoteen mahtuu linjastouudistusta, vyöhykeuudistusta, reitti- ja aikatauluinformaation kehitystä ja joukko uusia tapoja ostaa matkalippu.

Lue lisää juhlavuodesta (lsl.fi)

Aihealueet