Hyppää sisältöön

Mustankallion tunneli on suljettu autoliikenteeltä 26.8.–27.10.

Kiertotie tullaan järjestämään Saimaankadun ja Kiveriönkadun kautta. Kulku tunnelin läpi kävellen ja pyöräillen on mahdollista koko työmaan ajan.

Lahti Aqua aloittaa Tunnelikadun vesihuollon saneerauksen elokuun lopussa. Saneeraustyön takia Mustankallion tunneli on suljettu ajoneuvoliikenteeltä 26.8.–27.10. välisenä aikana.

Poikkeukselliset liikennejärjestelyt Tunnelikadun vesihuollon saneeraustyön aikana

Saneeraustyön takia Tunnelikadun ajoneuvoliikenne on kokonaan suljettu. Kiertotie tullaan järjestämään Saimaankadun ja Kiveriönkadun kautta saneeraustöiden ollessa käynnissä. Tunneli avataan ajoneuvoliikenteelle heti, kun saneeraustyöt sen mahdollistavat.

Kulku kävellen ja pyöräillen mahdollistetaan tunnelin läpi koko työmaan ajan. Väylä erotetaan työmaasta aidoilla. Kaikelta liikenteeltä toivotaan varovaisuutta Tunnelikadun alueella liikuttaessa.

Vesihuoltoverkoston saneeraustöillä huolehditaan kriittisen infrastruktuurin toimintavarmuudesta

Lahti Aqua saneeraa vuosittain elinkaarensa lopussa olevaa vesihuoltoverkostoa keskimäärin 10–15 km. Tunnelikadun vesihuolto on rakennettu vuonna 1959. Vesihuoltoverkoston saneeraustöiden avulla huolehditaan kriittisen infrastruktuurin toimintavarmuudesta tuleville vuosikymmenille.

Kohteen urakoinnista vastaa Kuljetus- ja Maansiirtoliike K. Timonen Oy, työnjohtaja Joni Fält p. 010 5827392

Aihealueet