Hyppää sisältöön

Mytäjäisten alikulkukäytävän uusiminen ja Hennalan ylikulkusillan urakan aloitus viivästyy toukokuulle

Työt aiheuttavat tilapäisiä liikennejärjestelyjä ja rajoittavat alueen käyttöä
Ohita upotus

Mytäjäisten alikulkukäytävän ja Hennalan ylikulkusillan uusimis- ja korjaustöiden aloittaminen viivästyy. Töiden aloitus viivästyy alustavasti parilla viikolla toukokuulle.

Vanha Mytäjäisten alikulkukäytävä puretaan ja tilalle rakennetaan uusi alikulkukäytävä. Hennalan ylikulkusillalle tehdään korjaustoimenpiteitä, jotka rajoittuvat pääasiallisesti sillan maatuille.

Työt aiheuttavat tilapäisiä liikennejärjestelyjä ja rajoittavat alueen käyttöä. Työn aikana käytössä on vain kaksi ajoneuvokaistaa, yksi molempiin suuntiin. Suositeltava kiertoreitti keskustan suuntaan on Tapparakadun ja Uudenmaankadun kautta. Keskustan ohitse kulkemiseen nopein reitti on valtateiden 24, 4 ja 12 kautta. Urakka on käynnissä huhti-marraskuu 2023.

Mytäjäisten alikulkukäytävä sijaitsee Lahden kaupungissa, Keski-Lahden kaupunginosassa, lähellä Mannerheiminkadun ja Helsingintien risteystä (Mytäjäisten risteystä). Hennalan ylikulkusilta sijaitsee Helsingintiellä Mytäjäisten akk:n eteläpuolella ylittäen sähköistetyt raiteet.

Pahoittelemme rakentamisen aiheuttamaa häiriötä. Pyrimme työssämme minimoimaan häiriötä aiheuttavat tekijät.

Lisätietoja

Projektipäällikkö Ulla Jousmäki, Lahden kaupunki
puh. 044 416 3888, ulla.jousmaki@lahti.fi

Työmaapäällikkö Lasse Dahl, Destia Oy
puh. 040 662 3063, lasse.dahl@destia.fi

Valvoja Olli Romo, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy
puh.050 4434846, olli.romo@htj.fi

Mytäjäisten alikulkukäytävä

Aihealueet