Hyppää sisältöön

Nuoret valmistavat Kurpitsajahdin lapsille

Syyslomaviikkoaan teatterileirillä viettävät nuoret valmistavat alakouluikäisille lapsille hurjan hauskan Kurpitsajahdin Yli-Marolan kotieläinpihalla.

Mukaan Kurpitsajahtiin pääsee joko 25., 26. tai 31. lokakuuta kello 17.30–19.00. Luvassa on esimerkiksi kummituksen pyydystystä, hiirten etsintää ja karmein tanssija -kisa.

Kurpitsajahti-esitys on halloween-teemaisen teatterileirin loppuhuipennus, joka sisältää yleisöä osallistavaa toimintaa ja leiriläisten näyttelemiä kohtauksia. Esitystä varten leirillä harjoitellaan muun muassa kummittelemista ja jännittävien hahmojen, kuten linnunpelättien ja menninkäisten esittämistä.

Esitykset ovat ulkotiloissa osoitteessa Neljänkaivonkatu 47. Mukaan mahtuu 50 osallistujaa / esitys. Osallistua voi huoltajan kanssa tai ilman. Osallistujien toivotaan saapuvan paikalle 10 minuuttia ennen esityksen alkua. Esitys on maksuton. Ei ennakkoilmoittautumista.

Nuorten toiveesta järjestettävän teemaleirin ja sen aikana valmistettavan esityksen taustalla on Lahden nuorisopalveluiden Mahdollistamo-hanke yhteistyössä Lahden 4H-yhdityksen kanssa. Sekä leirin että esityksen ohjauksesta vastaa nuorisopalveluiden hankekoordinaattori Laura Peltoniemi.

Lisätietoja

Laura Peltoniemi
hankekoordinaattori, Mahdollistamo-hanke
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 044 482 6730
laura.peltoniemi@lahti.fi