Hyppää sisältöön

OmaLahti kokoaa yhteen asiat, joihin voit vaikuttaa juuri nyt

Lahtelaisille avautuu uusi sivusto, joka kutsuu kehittämään Lahtea yhdessä. Omalahti.fi on uusi väylä tuoda esiin asukkaiden kehittämisideat ja toiveet kaupungin tuottamista palveluista, Lahden tulevaisuudesta ja päätöksenteosta.

Tavoitteena on avata entistä selkeämmin, miten asiat kaupungissa etenevät ja mitkä ovat oikeat hetket osallistua ja vaikuttaa. Lahtelaisille on tarjolla väylä osallistua ja saada äänensä kuuluviin.

Sivusto on kokeiluvaiheessa ja siihen pääsee tutustumaan Sibeliustalolla 27.–28.9. järjestettävän Hyvin sanottu -keskustelufestivaalien yhteydessä. Alustaa ja sen toimintaa esitellään OmaLahti-pisteellä.

OmaLahti toimii Go Vocal -alustalla. Se on Belgiasta lähtöisin oleva, julkishallinnolle suunnattu digitaalinen osallistamisalusta, jolla on jo miljoona käyttäjää maailmalla. Go Vocalin missio on tehdä päätöksenteosta osallistavampaa ja saavutettavampaa kaikille.

OmaLahti-sivustolla on tällä hetkellä kaupunkisuunnittelun, kirjaston ja osallisuus- ja hyvinvointiyksikön ajankohtaisia projekteja. Sivusto kasvaa ja kehittyy jatkossa. Käy katsomassa, mitä asioita on juuri nyt esillä ja tutustu uuteen tapaan vaikuttaa: omalahti.fi.

Haluatko kysyä OmaLahti-sivustosta, rekisteröitymisestä tai sen käytöstä?

Kannustamme lahtelaisia tutustumaan sivustoon ja rekisteröitymään käyttäjäksi. Marraskuun loppuun mennessä rekisteröityneiden käyttäjien kesken arvotaan 50 € lahjakortti urheiluliikkeeseen ja Lahti-tuotepalkintoja.

Kaipaatko vinkkejä käytön tueksi? Järjestämme lokakuussa verkko- ja livetapaamisia, joissa sinua opastetaan osallisuussivuston käyttöön. Tule mukaan!

Palvelutori, osallistumistila Kymppi, Trio (2 krs.)
Ti 8.10. klo 15–17
Ti 15.10. klo 15–17

Verkkotapaaminen Teamsissa
Ma 7.10. klo 13-14
Ma 14.10. klo 16.30-17.30
OmaLahti.fi > tapahtumat

Omalahti.fi