Hyppää sisältöön

Renkomäen kaavaillassa aiheena Näkkimistön ja Otavantien uudet asuinalueet

karttakuva Renkomäestä
Karttakuvassa aluerajauksin pohjoisempana Otavantien kaavatyökohde ja etelämpänä Näkkimistön kaavatyökohteen alue. Karttoihin voit tutustua tarkemmin Lahden karttapalvelussa.

Tervetuloa monitoimitalo Auraan keskustelemaan Renkomäen uusista asumisen kohteista keskiviikkona 2.10. klo 17.30–19.00. Tilaisuuteen voi ottaa osaa myös etänä Teamsissa. Tilaisuuden tarkoituksena on esitellä asemakaavojen edenneitä suunnitelmia ja kerätä kommentteja ja taustatietoa osallisilta. Voit myös halutessasi jättää ennakkokysymyksiä suunnittelijoille 30.9. mennessä.

Tilaisuudessa esitellään kahta kaavatyökohdetta

  • Näkkimistön asemakaavan A-2875 tavoitteena on suunnitella uutta omakotitaloaluetta aiemmin Näkkimistönkadun ympärille kaavoitetun asuinalueen jatkoksi. Asemakaavan luonnos on tulossa nähtäville 26.9.-24.10.2024. Lue lisää kaavatyökohteen sivulta.
  • Otavantien länsipuolen kaavoituskohteessa A-2929 tarkoituksena on ensimmäisen asemakaavan laatiminen alueelle yleiskaavan mukaisesti asumis- ja virkistyskäyttöön. Alueelle on suunnitteilla rivitaloasumista. Kaava on vielä aloitusvaiheessa, joten taustatietoa kaivataan suunnittelun tueksi. Lue lisää kaavatyökohteen sivulta.

Tilaisuus järjestetään Renkomäen monitoimitalo Aurassa klo 17.30–19.00. Orimattilankatu 103. Monitoimitalolle saavutaan Lakkitehtaantien pysäköintialueelta, eli rakennuksen eteläpuolelta.

Lähetä ennakkokysymykset 30.9. mennessä täällä.

Liity kokoukseen Teamsissa tästä

Aihealueet