Hyppää sisältöön

Sepänniemen uusi lähiliikuntapaikka on valmis

Ahtialassa sijaitsevan Sepänniemen kentän lähiliikuntapaikka on otettu käyttöön. Alueella on uusittu kaikki kentän toiminnot.

Uudella hiekkatekonurmipintaisella kentällä on jalkapallokentän rajat sekä pesäpalloa varten yhden juniorikentän ja kahden tenavakentän rajat. Kenttäaluetta kiertää kaksiratainen juoksurata ja lisäksi on neliratainen juoksusuora, jonka päässä on pituushyppypaikka.

Alueella on myös uusi ulkokuntoilualue monipuolisine kuntolaitteineen sekä koripallotelineet.

Tekonurmipintainen monitoimikaukalo monipuolistaa harrastusmahdollisuuksia niin kesäaikaan kuin talviaikaankin. Talviaikana monitoimikaukalon alue jäädytetään luistelijoille ja iso yleisöluistelualue tulee hiekkatekonurmen koko alalle.

Kenttäalueen valaisussa on energiatehokkuus otettu huomioon asennetuilla LED-valaisimilla sekä valojen ohjauksella. Lähiliikuntapaikan valaistusta ohjataan kentän laidalla olevista painonapeista. Näin vältytään valaistuksen turhalta käytöltä.

Sepänniemen kentän vieressä on uusi asfaltoitu pysäköintialue, jossa on 35 autopaikkaa sekä runkolukittavat pyörätelineet noin 70 pyörälle.

Lisätietoja

Aihealueet