Hyppää sisältöön

Talvikarnevaalien tilahaku sekä leikkipuistojen esiintyjähaku ja esiintyjähaku Lahden alueella sijaitseviin hoivayhteisöihin ovat käynnissä ajalla 19.9.–4.10.2024

Lahden Lasten Talvikarnevaalien tilahaku käynnissä

Lahden Lasten 42. Talvikarnevaaleja vietetään seuraavan kerran 25.1.–16.2.2025.

Lahden kaupungin kulttuuripalvelut tarjoavat Talvikarnevaalien aikana tilojaan (Vaahterasali ja Pikkuteatteri) veloituksetta yhden esityksen ja yhden harjoituskerran verran. Lisäesityksiä voi järjestää ja niistä veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

Alkuvuodesta 2024 Talvikarnevaaleilla vieraili 9300 kävijää. Ohjelmakokonaisuuksia eri taiteen aloilta oli yhteensä n. 30 ja esityksiä festivaalien aikana toteutettiin reilut 100. Näistä 14 oli loppuunmyytyjä esityksiä.

Tilahaku on avoinna pe 4.10. kello 12.00 asti.

Tilaa haetaan sähköisellä lomakkeella: https://link.webropol.com/s/tilahaku2025

Esiintyjiä Leikkipuistokarnevaaleille

Talvikarnevaalit pyytää kulttuuri- ja taidealan osaajilta tarjouksia esityksistä Leikkipuistokarnevaaleille.

Leikkipuistokarnevaalit on osa Lahden Lasten Talvikarnevaalien ohjelmaa. Nyt jo kahtena vuonna peräkkäin järjestetyt Leikkipuistokarnevaalit ovat saaneet suuren suosion, joten toimintaa halutaan jatkaa myös Talvikarnevaaleilla 2025.

Leikkipuistokarnevaalit toteutetaan aikavälillä 25.1.-16.2.2025. Esityksen pitää soveltua päiväkoti-ikäisille, olla teknisesti kevyt ja kestoltaan noin 20–30 minuutin mittainen ja talviseen ulkoilmaan soveltuva. Huomioithan, että esitykset toteutetaan arkisin ja aamupäivisin ulkona lahtelaisissa leikkipuistoissa.

Esityksistä maksetaan 600 €/esitys (alv 0 %). Hinnan tulee sisältää kaikki kulut (esim. matkat ja tekniikan yms.). Yhteensä esityksiä Talvikarnevaalien aikana toteutetaan maksimissaan viisi kappaletta. Kaikki esitykset hankitaan yhdeltä taiteilijalta tai taiteilijaryhmältä.

Valitun esiintyjän kanssa käydään vielä tarkemmat keskustelut esityksen toteutuksesta, jotta esityksestä saadaan toimiva juuri näihin haastaviin olosuhteisiin.

Jätä tarjouksesi sähköisellä lomakkeella pe 4.10. klo 12.00 mennessä: https://link.webropol.com/s/leikkipuistokarnevaalit2025

Lahden kaupungin kulttuuripalvelut etsivät esityksiä Lahden alueella sijaitseviin hoivayhteisöihin sekä palveluyksiköihin syksylle 2024

Lahtelaiset palvelukodit ja hoivayksiköt ovat saaneet vieraakseen erilaisia esiintyjäkokoonpanoja kuoromusiikista teatteriin ja tanssista duoihin. Palvelukotivierailuja toteutetaan kahdesti vuodessa: keväisin ja joulun alla.

Olemme avoimia uudenlaisillekin toimijoille, joten hae rohkeasti mukaan palvelukotiesiintyjäksi. Huomioithan, että tilat ovat usein rajalliset eikä äänentoistoa välttämättä ole, joten esiintymisten toivotaan olevan soveltuvia näihin olosuhteisiin. Kohdeyleisö kannattaa myös ottaa huomioon esiintymistarjousta jättäessä. Esitykset toteutetaan viikoilla 44–51.

Joistakin tiloista löytyy piano, mutta ei kaikista. Yritämme tehdä parhaamme, jotta esiintyjä ja palveluyksikkö löytävät toisensa ja juuri oikea esitys löytää oikeanlaisen yleisön. Parhaimmillaan esiintymiskokemus voi olla hyvinkin antoisa sekä esiintyjälle että yleisölle.

Ostamme esiintymispaketteja, jotka pitävät sisällään kaksi erillistä palvelukotivierailua. Esitysten vähimmäiskesto on 30 min/esitys. Esityksistä maksetaan yhteensä 300 €/esiintymispaketti.

Tarjoukset voi jättää pe 4.10. klo 12.00 mennessä sähköisellä lomakkeella: https://link.webropol.com/s/esiintyjavierailutpalvelukodeissa2024

Aihealueet