Hyppää sisältöön

Tärskyt kaupunginjohtajan kanssa Salpausselän koululla keskiviikkona 12.6.

Lahden kaupungin eteläinen ja keskusta-alueen kumppanuuspöytä järjestävät yhdessä kaupungin liikennesuunnittelun kanssa koko perheen tapahtuman Salpausselän koulun pihalla keskiviikkona 12.6. klo 17–19.
Kaupunginjohtaja asukastilaisuudessa

Tapahtuma alkaa kaupunginjohtaja Niko Kyynäräisen haastattelulla, jonka jälkeen kaupunginjohtaja on tavattavissa kahvikupposen äärellä. Kerro Pois! -kahveilla voi keskustella myös eteläisen ja keskusta-alueen kumppanuuspöytien jäsenten kanssa kaupungin ajankohtaisista asioista.

Kaupungin liikennesuunnittelu kertoo Mytäjäisten risteyksen alikulun remontista ja liikennevalojärjestelmän kehittämisestä. Tapahtuman aikana voi antaa palautetta Mytäjäisten alikulkutunnelista ja osallistua helppoon rastirataan. Liikenneturvan pyöräilyradalla pääsee testaamaan omia pyöränhallintataitoja sekä kertaamaan pyöräilijän liikennesääntöjä. Tapahtumaan kannattaakin saapua omalla pyörällä, tietysti kypärä päässä.

Lisäksi Lady Crone viihdyttää kaiken ikäisiä kaupunkilaisia jättisaippuakuplaesityksellä. Kahvi- ja mehutarjoilu on varattu 200 ensimmäiselle. Sateen sattuessa tapahtuma järjestetään koulun auditoriossa.

Tärskyt kaupunginjohtajan kanssa päättää kumppanuuspöytien ja kaupunginjohtajan yhteisen kevätkiertueen, jossa kaupunginjohtaja vierailee Lahden eri alueilla.

Lue lisää kumppanuuspöydistä

Lisätietoja