Hyppää sisältöön

Työnhaun teemailtapäivässä saat vinkkejä työnhakuusi 

Innostu ja onnistu työnhaussa -työnhaun teemailtapäivässä 31.10. klo 13–15 tarjotaan vinkkejä työnhakuun. Teemailtapäivässä pääset päivittämään työnhakutaitojasi ja löytämään uutta potkua tuoda oma osaamisesi esille.

Innostu ja onnistu työnhaussa -työnhaun teemailtapäivä järjestetään 31.10. klo 13–15 Palvelutorilla kauppakeskus Triossa (2. krs. Aleksanterinkatu 18). Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, eikä ennakkoilmoittautumista vaadita.

Tapahtumassa saat käytännönläheistä ohjausta ja konkreettisia vinkkejä, joilla tehostat työnhakuasi. Iltapäivän aikana Palvelutorin Olkkari täyttyy työnhakuasi tukevista asiantuntijoista ja toimijoista, joilta voit kysyä apua muun muassa omiin työnhakuasiakirjoihisi sekä käydä valokuvattavana CV:täsi varten. Lavalla kuullaan monipuolisia tietoiskuja esimerkiksi piilotyönhausta sekä työnhaun tavoista ilman aiempaa työkokemusta. Paikalla on myös rekrytointialan ammattilainen jakamassa arvokkaita vinkkejään.

– Tapahtumassa yhdistyvät inspiroivat tietoiskut sekä henkilökohtainen ohjaus. Tämä tapahtuma tarjoaa taatusti jokaiselle osallistujalle jotakin. Tavoitteenamme on tarjota työnhakuun uusia näkökulmia sekä ennen kaikkea niitä konkreettisia käytännön vinkkejä ja ohjeita suoraan asiantuntijoilta, toteaa työllisyys- ja yrityskoordinaattori Minna Pirhonen.

Teemailtapäivän ohjelma

13–13.15 Tervetuloa, International Work Lahti -hanke

13.15–13.35 Ohjat omiin käsiin! Miksi piilotyönhaku on tärkeää?, työllisyys- ja yrityskoordinaattori Minna Pirhonen, Lahden työllisyyspalvelut

13.45–14.05 Ammattirekrytoijan vinkit, HR-asiantuntija Helmi Kaltainen, Hämeenmaa

14.15–14.35 Onnistumistarina – Näin löysin oman työn, Kiira Muona, Metsäkankaan päiväkoti ja työhönvalmentaja Tytti Järvinen, Lahden työllisyyspalvelut

14.35–15.00 Kysymyksiä ja keskustelua!