Hyppää sisältöön

Urheilun SM-viikko tuo poikkeuksia liikennejärjestelyihin Lahdessa

Urheilun monilajitapahtuma SM-viikko järjestetään Lahdessa 3.-6.8.2023. Kilpailupaikkoja on ympäri Lahtea, ja tapahtuma tuo poikkeuksia liikennejärjestelyihin. Joutjärvellä Möysän uimarannalla uiminen on turvallisuussyistä yleisöltä kielletty kisatapahtumien aikana.

Tiistai 1.8.–keskiviikko 2.8.

Lahden sataman asfaltoitu pysäköintialue on poissa käytöstä tiistaista 1.8. lähtien sunnuntaihin 6.8. saakka.

Torstai 3.8.

Joutjärvellä Möysän uimarannalla uiminen on turvallisuussyistä yleisöltä kielletty torstaina 3.8. klo 11.00–21.00 soudun ja melonnan SM-kisojen vuoksi. Möysän uimarannan pysäköintialue on suljettu klo 8.00–21.00.

Satamakatu on suljettu ajoneuvoliikenteeltä Vesijärvenkadusta lähtien (tonteille ajo sallittu). Polkupyöräliikenne ohjataan makasiinien takaa. Lahden sataman asfaltoitu pysäköintialue on edelleen poissa käytöstä.

Perjantai 4.8.

Joutjärvellä Möysän uimarannalla uiminen on turvallisuussyistä yleisöltä kielletty soudun ja melonnan SM-kisojen vuoksi perjantaina 4.8. klo 8.00–21.00. Myös Möysän uimarannan pysäköintialue on suljettu ko. aikana.

Satamakatu on edelleen suljettu ajoneuvoliikenteeltä Vesijärvenkadusta lähtien (tonteille ajo sallittu). Polkupyöräliikenne ohjataan makasiinien takaa. Myös Lahden sataman asfaltoitu pysäköintialue on edelleen poissa käytöstä.

Lauantai 5.8.

Paavolan kentällä Kannaksenkadun jalkakäytävä on suljettu välillä Saimaankatu – Kannaksenkatu suojatie. Jalankulkuliikenne ohjataan Kannaksenkadun toiselle puolelle.

Joutjärvellä Möysän uimarannalla uiminen on turvallisuussyistä yleisöltä kielletty lauantaina 5.8. klo 13.00–16.00 avovesiuinnin SM-kisojen vuoksi. Myös Möysän uimarannan pysäköintialue on suljettu ko. aikana.

Lahden sataman asfaltoitu pysäköintialue on edelleen poissa käytöstä.

Sunnuntai 6.8.

Paavolan kentällä Kannaksenkadun jalkakäytävä on suljettu välillä Saimaankatu – Kannaksenkatu suojatie. Jalankulkuliikenne ohjataan Kannaksenkadun toiselle puolelle.

Lahden sataman asfaltoitu pysäköintialue on edelleen poissa käytöstä.

Pyöräsuunnistuksen SM-kisa Salpausselän ulkoilualueella sunnuntaina 6.8.

Pyöräsuunnistuksen SM-kisa järjestetään Salpausselän ulkoilualueella sunnuntaina 6.8. klo 11.00–16.00. Tämä ei aiheuta muutoksia liikennejärjestelyihin, mutta alueella liikkuvien toivotaan huomioivan kisatapahtuman.

Lue myös: Muutoksia SM-viikon vesilajien aikatauluihin ja lajitarjontaan

Lue myös: Urheilun monilajitapahtuma SM-viikko Lahteen elokuussa

Siirry tapahtumajärjestäjän sivulle