Hyppää sisältöön

Uudistunut kaupungintalo kutsuu tutustumaan!

Lahden kaupungintaloon tutustuminen herättää mielenkiintoa. Kumppanuuspöytä tarjoaa valtakunnallisen vanhustenviikon kunniaksi ikäihmisille maksuttoman tutustumisen rakennukseen oppaan johdolla.

Valtakunnallisella vanhustenviikolla järjestetään ikäihmisille kaksi opaskierrosta Lahden kaupungintalolla. Kierroksen aikana tutustutaan uudistuneeseen kaupungintaloon, sen historiaan ja nykypäivään. Kauniisti remontoidut sisätilat ja täysin uusittu sisäpiha tulevat tutuiksi oppaan tarinoiden kautta.

Opaskierroksiin on rajattu osallistumismäärä, joten opaskierroksiin tulee ilmoittautua ennakkoon.

 

Lahden kaupungintalon opaskierros ke 9.10. klo 10.00-11.00

Harjukatu 31, Lahti
Opaskierroksella tutustutaan kaupungintalon eri tiloihin. Sisäpihaa pääsee ihastelemaan muiden tilojen kautta. Kierros aloitetaan kaupungintalon kauniin sisäänkäynnin edestä kaupungintalon puistosta. Reitti ei ole esteetön.

Keskiviikon 9.10. opaskierroksen ennakkoilmoittautuminen. 

 

Lahden kaupungintalon opaskierros to 10.10. klo 8.30-9.30

Harjukatu 31, Lahti
Opaskierroksella tutustutaan monipuolisesti kaupungintalon eri tiloihin. Kierros aloitetaan kaupungintalon kauniin sisäänkäynnin edestä kaupungintalon puistosta. Reitti ei ole esteetön.

Torstain 10.10. opaskierroksen ennakkoilmoittautuminen.

Molempiin opaskierroksiin on omat ennakkoilmoittautumiset. Ilmoittautumista täyttäessä on hyvä huomioida, että opaskierrokselle voi ilmoittaa yhden henkilön kerrallaan osallistuvaksi.

Lämpimästi tervetuloa!