Hyppää sisältöön

Vuoden viestintäteko -tunnustus kaupungintalon peruskorjauksen projektipäällikölle

Lahden kaupunki on myöntänyt Vuoden viestintäteko 2023 -tunnustuksen Lahden kaupungintalon perusparannusta vetäneelle projektipäällikkö Sari Honkaselle. Sari puhuu Lahden kaupungintalosta suurella sydämellä ja se välittyy kuulijoille.
Lahtelaiset pääsivät tutustumaan uudistettuun kaupungintaloon Lahden syntymäpäivänä 1.11.

Sari Honkanen on viestinyt kaupungintalon peruskorjauksen vaiheista helposti lähestyttävästi. Hän on suhtautunut viestintään myönteisesti koko projektin ajan ja ollut auliisti median, henkilöstön ja lahtelaisten tavoitettavissa. Projektin haasteista hän on kertonut avoimesti ja onnistumisista tarttuvan innostavasti. Kaupungintalon arvo ja merkitys on auennut uudella tavalla kaupunkilaisille ja kaupungintalossa työskenteleville.

Yli kaksi vuotta kestänyt perusparannuksen toteutusvaihe valmistui elokuussa 2023, ja Lahden kaupungintalo palvelee nyt 170 henkilön työpaikkana ja lahtelaisen päätöksenteon kotina. Projektin aikana Honkanen on oppinut tuntemaan lahtelaisen arvorakennuksen, Eliel Saarisen suunnitteleman Lahden kaupungintalon, perustuksiaan myöten. Samalla tutuksi ovat tulleet 111-vuotiaan talon tarinat ja kulttuurihistoria.

Vuoden viestintäteko on Lahden kaupungin sisäinen tunnustuspalkinto, joka myönnetään vuosittain aktiivisesti viestivälle henkilölle tai yksikölle. Palkinnon tarkoituksena on huomioida kaupungin omaa henkilöstöä viestinnän ja vuorovaikutuksen kehittämisestä.

Projektipäällikkö Sari Honkasen viestintämyönteinen työ kaupungintalon perusparannuksen projektipäällikkönä palkitaan kaupunginhallituksen kokouksessa tänään 11.12. klo 17. Kunniakirjan ojentavat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sirkku Hildén ja viestintäjohtaja Veera Hämäläinen.

Lisätiedot

Aihealueet